Frank Zappa sprak ooit de wijze woorden: “Without music to decorate it, time is just a bunch of boring production deadlines or dates by which bills must be paid.” Daar is de Zwemfest commissie het roerend mee eens en dus gaan wij dit jaar keihard aan de slag om het mooiste eendaagse muziekfestival van Groningen te organiseren. Niet zomaar een festival: Zwemfest biedt een podium aan jong aanstormend talent. In het verleden hebben bands als Voicst, Orange Skyline en afgelopen editie Yakumo Orchestra en Mysterons de zaal plat gespeeld en dit jaar zal het niet anders zijn.

Sinds de verenigingen VIP (Psychologie) en GHD Ubbo Emmius (Geschiedenis) in 2002 de eerste editie van Zwemfest organiseerden, is de commissie uitgebreid met leden van IDUN (Biologie/Life Science and Technology) en Ibn Battuta (Sociale Geografie&Planologie en Technische Planologie). Ook de locatie heeft een upgrade gekregen: van het Simplon naar een volledig uitverkocht Vera afgelopen drie jaar.

Dit jaar bestaat de commissie uit  voorzitter Thomas Vos, secretaris Jannike Dedow, penningmeester Ren de Jong, hoofdacquisiteur Floris Rotteveel, programmeurs Simon Bakker en Arjen Bloem en PR’s Eike van der Weele en Arjan Kuiper. Volg ons op Facebook en Instagram om helemaal op de hoogte te zijn! Wij hopen jullie te zien op donderdag 27 september 2018.

 

 

Sponsors

  • Voordelig apparaten huren via www.splash.nl
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.