Zwemfest 2017

Last but not least

Zwemfest 2017 komt al heel dichtbij, en dit is dan ook de laatste bekendmaking! Feral Tides komt met hun psychedelische bluesrock Zwemfest openen op de mainstage. Onder andere gewapend met een sexy saxofoon, een scheurend rockorgel en psychedelische gitaarsounds creëert Feral Tides een show, die door 3voor12 Friesland zelfs ‘zeer overdonderend’ werd genoemd. Dit wil je niet missen, dus wees op tijd!

https://www.facebook.com/FeralTides/

https://www.youtube.com/watch?v=n6ePnaHSdVo

Ten years today

We houden het even lekker dicht bij huis en vieren de Groningse talenten met Ten Years Today. Deze drie ‘nuchtere’ mannen maken alternatieve indiepunk, en 28 september hebben wij de eer daar van te genieten. Invloeden uit de punk, funk, garage en pop worden samengesmeed tot het geluid van Ten Years Today. Tot dan!

https://www.facebook.com/thisistenyearstoday/

https://play.spotify.com/album/5qEREkEB4cbLR8boOA2xTI

Tijd voor een downstage band!

Op deze zonnige dag is de tijd rijp om een nieuwe naam voor downstage bekend te maken. Gelukkig hebben wij voor jullie The Mudd! Dit Gronings bandje is er een om in de gaten te houden. Na lovende recensies van een eerder optreden in de Vera, wordt het mooi tijd dat ze 28 september terugkeren naar de Vera om downstage op Zwemfest 2017 te spelen! Met alternatieve indie/rock geluiden gaan ze ons vermaken in de kelder.

Rock on!

Maak kennis met Lookapony!

Met trots mogen wij jullie voorstellen aan Lookapony! Deze vier kwajongens uit Eindhoven zullen 28 september de MainStage van Zwemfest even op zijn kop zetten met energieke melodieën en rauwe vocalen. Onlangs heeft deze band hun debuutalbum ‘Ha-Satan’ uitgebracht, en daarmee hun stempel gedrukt op de Nederlandse garagerock scene. Kortom, een niet te missen live ervaring waar losgaan een zekere factor is.

Wij kunnen niet wachten!

https://youtu.be/XNWGKJN7bTk 
https://open.spotify.com/artist/2kVdIz4ICDvB18lm7jtGd5

De derde band!

M: ‘Ze maken best wel chille muziek’
C: ‘… Ja vind ik ook wel’
Nouuu dat moet je horen! Deze Nieuw Zeelandse band (ghehe) heeft al twee keer op concert at sea gestaan, waarvan één keer als support van Jett Rebel. Daarnaast hebben de jongens volgens VPRO 3voor12 de potentie om Nederland te veroveren! Check hieronder hun muziek en social media!

Website: www.peerofficial.com
YouTube: www.youtube.com/peerofficial
Facebook: www.facebook.com/peermuziekband
Instagram: www.instagram.com/peerofficial

De tweede band van Zwemfest 2017!

Omdat de tijd zo snel voorbij gaat, en we nog lang geen genoeg hebben van Led Zeppelin, Gary Moore en Nirvana, zal de band RUV ons dit jaar mee terug nemen naar de tempo doeloe.

De bluesrock band RUV haalt zijn inspiratie uit de tweede helft van de twintigste eeuw en met name uit de muziek van de hierboven genoemde legendes.

(Daarnaast hebben de mannen ook nog eens wilde manen, opzich reden genoeg om erbij te zijn)

 

De eerste band van Zwemfest 2017 is bekend!

Je kent ze wellicht al als 3FM Serious Talent of als gast bij DWDD en zo niet, des te meer reden om met ons te komen genieten in september.
Met hun alternatieve pop muziek maakt AVI ON FIRE er gegarandeerd een mooie avond van!

Bekijk hieronder de line-up van Zwemfest 2016

Ja het is dan zo ver, de Line-Up voor Zwemfest 2016 is gevuld! Ontzettend geweldige artiesten zullen er voor zorgen dat zowel op de MainStage als de Downstage wordt gefeest!

MainStage

Postcards From Mars
The Great Communicators
Blupaint
OIJ

Downstage

Vera’s Charm
Marble Heart
The Movement

Sponsors

  • Voordelig apparaten huren via www.splash.nl
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.